Tölgyes Völgy Pihenőház    

Ajándékutalvány

Páros elvonulás, természet, nyugalom, erdő, madarak, mókusok, romantika ÖKO környezetben ...

mindez egy csodás ajándék lehet párod, rokonod, ismerősöd számára, HA számukra is fontos a természet védelme, és a mindennapokban az ÖKO megoldások iránt nyitottak.

Az igénylése egyszerű...

  1. Előszőr kérjük ismerd meg alaposan a Pihenőházat, annak ÖKO megoldásait, mert nem feltétlenül szól mindenkinek. Megismerem most »
  2. Ha igényelni szeretnéd, az alábbi táblázatot (lejjebb találod) másold ki, illeszd be e-mailbe, ott töltsd ki és küld el nekünk
  3. Ha megkaptuk, válasz e-mailben díjbekérőt küldünk az utaláshoz
  4. Az utalás megérkeztét követően jelezzük, hogy sikeresen megérkezett és az ajándékozott részére kiállított, azonosítóval ellátott, átadható ajándékutalványt elküldjük e-mailben nyomtatható formában (PDF), VAGY igény esetén nyomtatva küldjük postai úton. (igénylő űrlapon kell megjelölni a módját)
  5. Az ajéndékozott a honlapunk Foglalás oldalán láthatja a szabad időpontokat, és a kapott ajándékutalvány alapján foglalást kell küldenie számunkra. A foglalásban az ajándékutalvány azonosítóját fel kell majd tűntetni a megfelelő helyen.

Egy-két tudnivaló a Tölgyes Ajándékutalványokról

  • Az ajándékutaláványt utalást követően küldjük a kért módon
  • Az ajándékutalvány kiemelt napokra (foglalás oldalon láthatjátok) nem váltható be, csak standard napokra.
  • A jelenleg vásárolható utalványok a vásárlást követő 6 hónapon belül váltható be! Kiemelt napra csak az esetben váltható be, ha az utalványt azon árszabásnak megfelelően lett igényelve és kifizetve 
  • Minimum 2 éjszakára lehet utalványt igényelni!
  • OTP Szép Kártya elfogadóhely vagyunk!
  • Szállóvendégek száma maxmum 2 fő!
  • Csak honlapunkon található Foglalási oldalon (az utalványozott által) jelzett FOGLALÁS ÚTJÁN érvényesíthető az utalvány!
  • Az utalvány pénzre nem váltható vissza, de átruházható. Ez esetben azt (sorszáma és új utalványozott neve) jelezni kell felénk foglalás előtt.

Ajándékutalvány igénylése:

Foglaláshoz az alábbi TELJES TÁBLÁZATOT  ki kell másolni és az e-mailbe beilleszteni, ott kitölteni.

Ahova küldeni kell az igénylést:   tolgyesvolgy@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - -   innen kell másolni a táblázat aljáig, a nyilatkozatok végéig - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tölgyes Völgy Pihenőház AJÁNDÉK UTALVÁNY igénylés
Kuponkód:  
Szállás díj: / ház / éj
(max 2 fő)
2 éjszaka esetén 53.000 Ft/ ház / éj
3 vagy több éjszaka esetén 50.000 Ft/ ház / éj
Kiemelt napokon (karácsony, szilveszter, újév) 68.000 Ft/ ház / éj
Éjszakák száma (min. 2)  0  éjszaka 
Házhoz REGGELI:  10.000 Ft / alkalom. Alább adható meg igény esetén. Részletek a folalás oldalon.
   0 alkalom (később is igényelhető)
Háziállat:  10.000 Ft - Alább adható meg igény esetén. Részletek a foglalás oldalon.
  igen / nem
UTALVÁNYOZOTT 
Aki kapja, kapják (neve, nevük)  
Akitől kapja (neve)  
Milyen alkalomból kapják?  (karácsony, szülinap, eljegyzés, stb) Nem kötelező, csak dizájn miatt. Hiányában általános sablon lesz.
Ajándékozó személyes üzenete:   Amit az utalványra nyomtatva írjunk (2-3 mondat, idézet, stb.) Ha üresen hagyjátok, az utalványon üresen hagyunk kis helyet,  kézzel írott üzenetnek.
UTALVÁNYT IGÉNYLŐ ADATAI
Igénylő személy teljes neve:  
E-mail címe:  
Telefonszáma:  
SZÁMLÁZÁS - Akitől az utalás érkezni fog. Kérjük a megfelelőt sort írd át, másikat üresen hagyhatod
Magánszemély esetén: név, irsz, település, cím
Cég esetén: számlázási név, cím, + adószám!
UTALVÁNY ELJUTTATÁSÁNAK MÓDJA:   
Kérjük a megfelelőt hagyjátok csak bent, másikat ki kell törölni! - E-mailben nyomtatható formában elküldve mellékletként.
- Postai úton nyomtatva ez esetben pontos postacímem: irsz, település, utca, házszám, emelet, ajtó
TOVÁBBI MEGJEGYZÉS, ÜZENET, kérés, kérdés felénk:   
Elküldés utáni visszaigazolásunkat (díjbekérő küldést) követően a szállásdíj és az esetleges reggeli igény 100%-át el kell utalni.

Veszélyhelyzetben elrendelt kötelező zárva tartás esetén

  • Ha COVID, vagy egyéb járvány-, veszélyhelyzet miatt a szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) nem üzemelhet az utalvány beváltási határidején belül, úgy felajánlja annak hosszabbítását (díj változtatása nélkül), vagy az utalvány összegének 100%-át mindentől függetlenül vissza lehet igényelni.  
ELFOGADÓ NYILATKOZAT: 
Ajándékutalvány igénylésem elküldésével elfogadom és nyilatkozom, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót (itt megtekinthető) megismertem és a következő foglalási feltételekkel együtt elfogadom. Igénylésemtől számított 8 naptári napon belül elutalom a szállás és az esetlegesen kért reggelik összegének 100%-át. Tudomásul veszem, hogy az utalvány kiállítása és elküldése az utalás megérkezését követően történik. Utalás hiányában határidőt túllépve az ajándékutalvány igénylést töröljük és azt ismételten le kell adni felénk esetleges igény fenntartása esetén. A már megvásárolt ajándékutalányt pénzre visszaváltani nem áll módunkban. Elajándékozható, de azt velünk előre egyeztetni kell. (Kivéve a feljebb említett esetleges veszélyhelyzet miatt kötelező zárva tartás esetén, amikor a szállás időpont átrakható, vagy teljes mértékben visszaigényelhető)
Továbbá nyilatkozom, hogy  a feljebb olvasható feltételeket megismertem és annak ismeretében küldöm a foglalást.
Az ajándékutalványon szereplő díj (szállás, reggeli) az IFA-t (Idegenforgalmi Adót: 400 Ft / fő / éj) nem tartalmazza. Azt távozáskor kell majd fizetni azon 18 év feletti személyeknek, akik az utalványt felhasználták a szálláson. 
Az utalvány igénylés elküldésével nyilatkozom, hogy minden a foglalásban általam megadott adat hiteles és hozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségeimen a Szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) felveheti velem a kapcsolatot a szállás egyeztetésével kapcsolatban.
Szállásadóként nyilatkozunk arról, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatónk, illetve a GDPR szabályozásának és az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően a foglalás során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik személy részére nem adjuk tovább. Az elérhetőségeket - hozzájárulás nélkül - kizárólag a szállás elfoglalásához való kapcsolattartáshoz használjuk csak fel.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   idáig kell másolni  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tölgyes Völgy Pihenőház