Tölgyes Völgy Pihenőház    

Foglalás

Foglalás INFO

Szállás árak és kiegészítő szolgáltatások 

 • Szállás díja:

35.000 Ft / ház / éj

 • A fenti árak a szállás (ház és udvarának) privát, kizárólagos használata mellett többféle kávékapszulát illetve filteres és szálas, zöld, fekete és gyömölcs teát, hozzájuk való kiegészítőket is tartalmaznak korlátlan fogyasztással! Reggelit nem tartalmaznak. 
 • Házhoz reggeli: 6.000 Ft / alkalom. Egy igazi prémium szolgáltatás tőlünk nektek! :) A reggeli tartalmát össze tudjátok válogatni igény szerint egy tartalmas listából, amit hűtőtáskába összekészítve helyezünk el reggel az ajtó előtt a kért időpontra. A listán találtok idény házi és egyéb zöldséget, helyi kolbászt, felvágottat, helyi kézműves kecske / tehén sajtokat, gyümölcs levet, joghurtot, helyi termelői bodza / akác mézet, többféle házi lekvárt és kis édességet, péksütit. Glutén, laktóz érzékenyek, vega, vegánok részére is! Mindezt meghitt körülmények között bent, vagy akár az erdei hangulatú kis teraszon tudtok elfogyasztani madárkák és olykor mókusok társaságában. Reggeli IGÉNYT kérjük jelezzétek foglalásnál, de legkésőbb érkezés előtti nap 10.00 óráig tudjátok leadni felénk.
 • Kutyabarát! Szobatiszta háziállat hozható. Ezt foglalás során jelezni szükséges. Amint tudni kell, hogy a házon kívül csak pórázon tartható, mert az udvar egy nagy kb 5.000 nm-es - falu felé nem zárt - erdővel van egybe. 15 méteres pórázt szükség esetén tudunk biztosítani. Felügyelet nélkül a háziállatot a házban hagyni, vagy kint megkötve ott hagyni tilos.

Okmány beolvasás érkezéskor 

2021. szeptember 1-től minden szálláshelyen, így nálunk is kötelező az összes vendég személyes okmányát digitálisan rögzíteni – életkortól függetlenül. Azaz kulcs átadás előtt a személyi igazolványt (vagy jogosítványt, útlevelet) kötelezően be kell mutatni és azt nekünk be kell a hivatalos aplikációval fényképeznünk, scannelünk. Ennek hiányában, bemutatásának megtagadásval, vagy az okmány érvénytelenségével a szállást nem tudjuk átadni. Minden vendégnek, tehát, gyermek, csecsemő részére is szükséges az okmány. Köszönjük a megértést és az együttműködést! Részletek itt olvashatók »

SZABAD / FOGLALT időpontok

A szabad időpontokat lejjebb , a naptárban láthatjátok, amit aktuálisan tartunk. A kiválasztott időpont, majd az alábbiak szerint elküldött foglalást követően, díjbekérő érkezik, ami alapján a szállásdíj és esetleges reggeli 100%-át 3 napon belül elutalandó. Amennyiben a foglalás és az érkezés között 1 hét van csak, úgy az utalásra 2 nap áll rendelkezésre. Természetesen bizonyos visszamondás után ugyancsak 100% visszajár. Feltételek egyéb infó lejjebb a foglalási táblázat alján találjátok.

Foglalás menete

 1. Időpont választás: az alább található naptárban láthatod a zölddel jelölt szabad érkezés és távozás napokat
 2. Foglalás: e-mailen keresztül  jelezzétek felénk a foglalást: a naptár alatt találjátok a kimásolandó, levélbe beillesztendő és  kitöltendő táblázatot
 3. Visszaigazolás: elküldést követően válasz e-mailben jelezzük, hogy megkaptuk a foglalást és küldjük az utalandó összegről az értesítőt, illetve az utaláshoz szükséges adatokat (számlaszám, közlemény)
 4. Előre utalás: Visszaigazolást követően a szállásdíj és az esetleges reggeli igény 100%-át el kell utalni, vagy Szép Kártyás fizetésnél meg kell adni a visszaigazolásban leírtak alapján. 
 5. Foglalás véglegesítése: ha az utalás 3 napon belül megérkezett, úgy a foglalt napokat véglegesre állítjuk és e-mailben visszajelzünk róla.

Naptár szín magyarázat:
Teli zöld nap: szabad érkezés, szabad távozás
Teli piros nap: teljes nap foglalt
Zöld és piros nap: délelőtti távozás lehetséges, délután vendég érkezik
Piros és zöld nap: délelőtt vendég tartózkodik, majd távozik, délután érkezés lehetséges
Teli szürke: nem foglalható
Zöld és szürke: aznapi érkezés nem lehetséges
Szürke és zöld: aznapi távozás nem lehetséges


AUGUSZTUS 

H K SZ CS P SZO V
1
   
2
   
3
   
4
   
5
»  
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
11
   
12
»  
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
   
21
»  
22
   
23
   
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
31
»  
       

SZEPTEMBER 

Az őszi időszak foglalását július 28-án megnyitottuk.

H K SZ CS P SZO V
      1
   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
»  
21
   
22
   
23
»  
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
   

OKTÓBER 

Az őszi időszak foglalását július 28-án megnyitottuk.

H K SZ CS P SZO V
          1
   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
  .
8
. .
9
.  
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
   
21
   
22
   
23
   
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
31
   
           

NOVEMBER 

Az őszi időszak foglalását július 28-án megnyitottuk.

H K SZ CS P SZO V
  1
   
2
  .
3
. .
4
. .
5
.  
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
   
21
   
22
   
23
   
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
       

2022 téli időszak foglalását várhatóan 2022. októberben nyitjuk meg.

 

FOGLALÁS 


Foglaláshoz az alábbi TELJES TÁBLÁZATOT  ki kell másolni és e-mailbe beilleszteni, majd ott kitölteni.

Ahova küldeni kell a foglalást:   tolgyesvolgy@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - -   innen kell másolni a táblázat aljáig, a nyilatkozatok végéig - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tölgyes Völgy Pihenőház foglalás
Szállás díj: 35.000 Ft / ház / éj (max 2 fő) 
Foglalhatóság: minimum 2 éjszakára foglalható, kivéve, ha foglaltság miatt csak egy szabad éjszaka van.
SZÁLLÁS FOGLALÁS
Ajándékutalvány beváltás esetén sorszáma:  
Kuponkód:  
Kitől, vagy honnan értesültél rólunk? (esetleg ismerős neve, vagy valamilyen fb. csoport, insta... ha megírod, e helyett köszönjük)
Érkezés napja: éééé-hh-nn
Távozás napja: éééé-hh-nn
Éjszakák száma:  
Szálló vendégek száma:  
FOGLALÓ VENDÉG ADATAI  
Foglaló személy teljes neve:  
E-mail címe:  
Telefonszáma:  
Állampolgársága:  
Akivel érkezel (Keresztnév elegendő)  
Számlázási cím: ide írd magán személy esetén a lakcímet irsz, település, utca házszám vagy cég esetén számlázási nevet, címet és adószámot
HÁZIÁLLATOK száma: (max 2)   
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSI IGÉNY
Reggeli (6.000 Ft / alkalom)   __ alkalom
Reggelihez infó (érzékenység, vegetáriánus, egyéb)  
TOVÁBBI MEGJEGYZÉS, ÜZENET, kérés, kérdés felénk:   
Visszaigazolást követően a szállásdíj és az esetleges reggeli igény 100%-át el kell utalni az alábbi feltételekkel: 

VISSZAMONDÁS, EGYÉB VESZÉLYHELYZETI FELTÉTELEK: 
Alap esetben érkezést megelőző:
 • 15 napon túli visszamondás esetén a szállásdíj 100%-át visszautaljuk
 • 15 napon belül a szállásdíj 50%-át utaljuk vissza
 • Érkezést megelőző napon, vagy aznapi visszamondás esetén a szállásdíj összegét nem áll módunkban visszautalni

Veszélyhelyzetben elrendelt kötelező zárva tartás esetén

 • Ha COVID, egyéb járványhelyzet miatt a szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) nem üzemelhet a lefoglalt időpontban, vagy a szállást csak olyan céllal adhatja ki, amellyel a foglaló nem tudja a szállást igénybe venni,  úgy a szállásadó felajánlja a foglaló személy részére, hogy a befizetett összeg értékének megfelelően ajándékutalványt ad számára, amely a későbbiekben - kötelező zárva tartás feloldását követően - felhasználható szabad időpontban ugyan azon ár érték arányban. Amennyiben a foglaló személy nem fogadja el az ajándékutalványt, úgy a szállás adó foglalás összegének 100%-át mindentől függetlenül visszautalja a foglaló személy részére.
ELFOGADÓ NYILATKOZAT: 
Foglalásom elküldésével elfogadom és nyilatkozom, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót (itt megtekinthető) megismertem és a következő foglalási feltételekkel együtt elfogadom. Amennyiben a foglalás és az érkezés között több mint 7 naptári nap van, úgy 3 naptári napon belül, amennyiben kevesebb, mint 7 naptári nap van, úgy 2 naptári napon belül, amennyiben pedig kevesebb, mint 3 naptári nap van, úgy foglalás napján a szállás és az esetleges kért reggelik összegének 100%-át átutalom. Ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül és az időpont foglalhatóvá válik. Amennyiben az utalás a feljebb említett határidőn túl érkezik, az összeget vissza utaljuk és a foglalást a naptárban ellenőrzött szabad időpontok alapján újra kell foglalni. 
Nyilatkozom, hogy  a feljebb olvasható visszamondási feltételeket megismertem és annak ismeretében küldöm a foglalást.
2021. szeptember 1-től kötelező a szálláshely szolgáltatóknak a szállóvendégek érkezéskori személyazonosságot igazoló okmány beolvasása a központi rendszerbe. Megismertem és elfogadom, hogy a szálláshelyre érkezéskor a szállásadó a szálló vendégek személyét igazoló hivatalos okmányát beolvassák. Annak hiányában, bemutatás megtagadásával, vagy érvénytelenségével a szálláshely nem vehető át, ilyen esetben a befizetett összeg nem igényelhető vissza. Részletek itt »
A szállásdíj az IFA-t (Idegenforgalmi Adót: 400 Ft / fő / éj) nem tartalmazza. Azt távozáskor kell majd csak fizetni. 
Foglalás elküldésével nyilatkozom, hogy minden a foglalásban általam megadott adat hiteles és hozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségeimen a Szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) felveheti velem a kapcsolatot a szállás egyeztetésével kapcsolatban.
Szállásadóként nyilatkozunk arról, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatónk, illetve a GDPR szabályozásának és az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően a foglalás során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik személy részére nem adjuk tovább. Az elérhetőségeket - hozzájárulás nélkül - kizárólag a szállás elfoglalásához való kapcsolattartáshoz használjuk fel.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   idáig kell másolni  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Tölgyes Völgy Pihenőház