Tölgyes Völgy Pihenőház    

Foglalás

Foglalás INFO

Szállás árak és kiegészítő szolgáltatások 

 • Szállás díja:

35.000 Ft / ház / éj

 • A fenti árak a szállás (ház és udvarának) privát, kizárólagos használata mellett többféle kávékapszulát illetve filteres és szálas, zöld, fekete és gyömölcs teát, hozzájuk való kiegészítőket is tartalmaznak korlátlan fogyasztással! Reggelit nem tartalmaznak. 
 • Házhoz reggeli: Egy igazi "svédasztalos" prémium szolgáltatás tőlünk nektek! 😊 8.000 Ft / alkalom. A reggeli tartalmát össze tudjátok válogatni igény szerint egy tartalmas listából, amit hűtőtáskába összekészítve helyezünk el reggel a kért időpontra az ajtó elé. A listán találtok a helyi kovászolt kenyér mellett, sok más pékárút, idény házi és egyéb zöldséget, házi kolbászt, felvágottat, háztáji kézműves kecske / tehén sajtokat, gyümölcs levet, joghurtot, hozzá akár 100%-os gyümölcs pürét (málna, eper), helyi termelői bodza / akác mézet, többféle házi lekvárt és kis édességet, péksütit. Glutén, laktóz érzékenyek, vega, vegánok részére is! Mindezt meghitt körülmények között bent a házban, vagy akár az erdei hangulatú kis teraszon tudtok elfogyasztani madárkák és olykor mókusok társaságában. Reggeli IGÉNYT kérjük jelezzétek foglalásnál, de legkésőbb érkezés előtti nap 10.00 óráig tudjátok leadni felénk.
 • Kutyabarát! Szobatiszta háziállat hozható. Ezt foglalás során jelezni szükséges. Amint tudni kell, hogy a házon kívül csak pórázon tartható, mert az udvar egy nagy kb 5.000 nm-es - falu felé nem zárt - erdővel van egybe. 15 méteres pórázt szükség esetén tudunk biztosítani. Felügyelet nélkül a háziállatot a házban hagyni, vagy kint megkötve ott hagyni tilos.

Okmány beolvasás érkezéskor 

2021. szeptember 1-től minden szálláshelyen, így nálunk is kötelező az összes vendég személyes okmányát digitálisan rögzíteni – életkortól függetlenül. Azaz kulcs átadás előtt a személyi igazolványt (vagy jogosítványt, útlevelet) kötelezően be kell mutatni és azt nekünk be kell a hivatalos aplikációval fényképeznünk, scannelünk. Ennek hiányában, bemutatásának megtagadásval, vagy az okmány érvénytelenségével a szállást nem tudjuk átadni. Minden vendégnek, tehát, gyermek, csecsemő részére is szükséges az okmány. Köszönjük a megértést és az együttműködést! Részletek itt olvashatók »

SZABAD / FOGLALT időpontok

A szabad időpontokat lejjebb , a naptárban láthatjátok, amit aktuálisan tartunk. A kiválasztott időpont, majd az alábbiak szerint elküldött foglalást követően, díjbekérő érkezik, ami alapján a szállásdíj és esetleges reggeli 100%-át 3 napon belül elutalandó. Amennyiben a foglalás és az érkezés között 1 hét van csak, úgy az utalásra 2 nap áll rendelkezésre. Természetesen bizonyos visszamondás után ugyancsak 100% visszajár. Feltételek egyéb infó lejjebb a foglalási táblázat alján találjátok.

Foglalás menete

 1. Időpont választás: az alább található naptárban láthatod a zölddel jelölt szabad érkezés és távozás napokat
 2. Foglalás: e-mailen keresztül  jelezzétek felénk a foglalást: a naptár alatt találjátok a kimásolandó, levélbe beillesztendő és  kitöltendő táblázatot
 3. Visszaigazolás: elküldést követően válasz e-mailben jelezzük, hogy megkaptuk a foglalást és küldjük az utalandó összegről az értesítőt, illetve az utaláshoz szükséges adatokat (számlaszám, közlemény)
 4. Előre utalás: Visszaigazolást követően a szállásdíj és az esetleges reggeli igény 100%-át el kell utalni, vagy Szép Kártyás fizetésnél meg kell adni a visszaigazolásban leírtak alapján. 
 5. Foglalás véglegesítése: ha az utalás 3 napon belül megérkezett, úgy a foglalt napokat véglegesre állítjuk és e-mailben visszajelzünk róla.

Naptár szín magyarázat:
Teli zöld nap: szabad érkezés, szabad távozás
Teli piros nap: teljes nap foglalt
Zöld és piros nap: délelőtti távozás lehetséges, délután vendég érkezik
Piros és zöld nap: délelőtt vendég tartózkodik, majd távozik, délután érkezés lehetséges
Teli szürke: nem foglalható
Zöld és szürke: aznapi érkezés nem lehetséges
Szürke és zöld: aznapi távozás nem lehetséges


SZEPTEMBER 

Az őszi időszak foglalását július 28-án megnyitottuk.

H K SZ CS P SZO V
      1
   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
»  
19
   
20
»  
21
   
22
   
23
  »
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
   

OKTÓBER 

H K SZ CS P SZO V
          1
  »
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
»  
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
   
21
   
22
   
23
   
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
  »
31
   
           

NOVEMBER 

H K SZ CS P SZO V
  1
   
2
  »
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
11
   
12
   
13
   
14
   
15
   
16
   
17
   
18
   
19
   
20
   
21
   
22
   
23
   
24
   
25
   
26
   
27
   
28
   
29
   
30
   
       

2022 téli időszak foglalását várhatóan 2022. októberben nyitjuk meg.

 

FOGLALÁS 


Foglaláshoz az alábbi TELJES TÁBLÁZATOT  ki kell másolni és e-mailbe beilleszteni, majd ott kitölteni.

Ahova küldeni kell a foglalást:   tolgyesvolgy@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - -   innen kell másolni a táblázat aljáig, a nyilatkozatok végéig - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tölgyes Völgy Pihenőház foglalás
Szállás díj: 35.000 Ft / ház / éj (max 2 fő) 
Foglalhatóság: minimum 2 éjszakára foglalható, kivéve, ha foglaltság miatt csak egy szabad éjszaka van.
SZÁLLÁS FOGLALÁS
Ajándékutalvány beváltás esetén sorszáma:  
Kuponkód:  
Kitől, vagy honnan értesültél rólunk? (esetleg ismerős neve, vagy valamilyen fb. csoport, insta... ha megírod, e helyett köszönjük)
Érkezés napja: éééé-hh-nn
Távozás napja: éééé-hh-nn
Éjszakák száma:  
Szálló vendégek száma:  
FOGLALÓ VENDÉG ADATAI  
Foglaló személy teljes neve:  
E-mail címe:  
Telefonszáma:  
Állampolgársága:  
Akivel érkezel (Keresztnév elegendő)  
Számlázási cím: ide írd magán személy esetén a lakcímet irsz, település, utca házszám vagy cég esetén számlázási nevet, címet és adószámot
HÁZIÁLLATOK száma: (max 2)   
EGYÉB SZOLGÁLTATÁSI IGÉNY
Reggeli 8.000 Ft / alkalom   0 alkalom
Reggelihez infó (érzékenység, vegetáriánus, egyéb)  
TOVÁBBI MEGJEGYZÉS, ÜZENET, kérés, kérdés felénk:   
Visszaigazolást követően a szállásdíj és az esetleges reggeli igény 100%-át el kell utalni az alábbi feltételekkel: 

VISSZAMONDÁS, EGYÉB VESZÉLYHELYZETI FELTÉTELEK: 
Alap esetben érkezést megelőző:
 • 15 napon túli visszamondás esetén a szállásdíj 100%-át visszautaljuk
 • 15 napon belül a szállásdíj 50%-át utaljuk vissza
 • Érkezést megelőző napon, vagy aznapi visszamondás esetén a szállásdíj összegét nem áll módunkban visszautalni

Veszélyhelyzetben elrendelt kötelező zárva tartás esetén

 • Ha COVID, egyéb járványhelyzet miatt a szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) nem üzemelhet a lefoglalt időpontban, vagy a szállást csak olyan céllal adhatja ki, amellyel a foglaló nem tudja a szállást igénybe venni,  úgy a szállásadó felajánlja a foglaló személy részére, hogy a befizetett összeg értékének megfelelően ajándékutalványt ad számára, amely a későbbiekben - kötelező zárva tartás feloldását követően - felhasználható szabad időpontban ugyan azon ár érték arányban. Amennyiben a foglaló személy nem fogadja el az ajándékutalványt, úgy a szállás adó foglalás összegének 100%-át mindentől függetlenül visszautalja a foglaló személy részére.
ELFOGADÓ NYILATKOZAT: 
Foglalásom elküldésével elfogadom és nyilatkozom, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót (itt megtekinthető) megismertem és a következő foglalási feltételekkel együtt elfogadom. Amennyiben a foglalás és az érkezés között több mint 7 naptári nap van, úgy 3 naptári napon belül, amennyiben kevesebb, mint 7 naptári nap van, úgy 2 naptári napon belül, amennyiben pedig kevesebb, mint 3 naptári nap van, úgy foglalás napján a szállás és az esetleges kért reggelik összegének 100%-át átutalom. Ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül és az időpont foglalhatóvá válik. Amennyiben az utalás a feljebb említett határidőn túl érkezik, az összeget vissza utaljuk és a foglalást a naptárban ellenőrzött szabad időpontok alapján újra kell foglalni. 
Nyilatkozom, hogy  a feljebb olvasható visszamondási feltételeket megismertem és annak ismeretében küldöm a foglalást.
2021. szeptember 1-től kötelező a szálláshely szolgáltatóknak a szállóvendégek érkezéskori személyazonosságot igazoló okmány beolvasása a központi rendszerbe. Megismertem és elfogadom, hogy a szálláshelyre érkezéskor a szállásadó a szálló vendégek személyét igazoló hivatalos okmányát beolvassák. Annak hiányában, bemutatás megtagadásával, vagy érvénytelenségével a szálláshely nem vehető át, ilyen esetben a befizetett összeg nem igényelhető vissza. Részletek itt »
A szállásdíj az IFA-t (Idegenforgalmi Adót: 400 Ft / fő / éj) nem tartalmazza. Azt távozáskor kell majd csak fizetni. 
Foglalás elküldésével nyilatkozom, hogy minden a foglalásban általam megadott adat hiteles és hozzájárulok, hogy a megadott elérhetőségeimen a Szállásadó (Tölgyes Völgy Pihenőház) felveheti velem a kapcsolatot a szállás egyeztetésével kapcsolatban.
Szállásadóként nyilatkozunk arról, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatónk, illetve a GDPR szabályozásának és az Adatvédelmi Nyilatkozatunknak megfelelően a foglalás során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik személy részére nem adjuk tovább. Az elérhetőségeket - hozzájárulás nélkül - kizárólag a szállás elfoglalásához való kapcsolattartáshoz használjuk fel.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   idáig kell másolni  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Tölgyes Völgy Pihenőház